2009 m. spalio 8 d., ketvirtadienis

Mano įspūdžiai :)

Ir išaušo toji lemtingoji diena - skrydžio oro balionu diena. Geras oras, lengvas, gal būt stiprokas vėjelis ir jaudinantys virpuliukai viduje... Jau seniai svajojau paskraidyti oro balionu, tik nesitikėjau, kad visa tai įvyks tai greitai, t.y. gražų rugsėjo mėnesį.
Sulaukiam oreivio nerimastingo skambučio. Skrydis gali būti atšauktas. Bet po įkalbinėjimų ir įtikinėjimų, kad mes tikrai pasiruošę ne visai romantiškam, greičiau sportiniam skrydžiui į padanges, oreivis sutiko. Valio !!!
















Atvažiavę į sutartą vietą, radome kitus entuziastus, taip pat besiruošiančius skrydžiui. Tik pamatę kaip visa tai vyksta realiai šiek tiek pabugome.. Ar tas pintas krepšelis mus visus išlaikys??? Nejaugi mes taip greiai kilsim??? Nejaugi visa tai bus taip aukštai??? numojom ranka. Kaip bus -taip, bet mūsų kompanija nepražus.
Prasidėjo paruošiamieji darbai - įrangos patikrinimas, kupolo išskleidimas, visokių kraniukų patikra ir pan. Mes savo ruožtu oreiviui ir jo pagalbininkams taip pat padėjome :)

Kas dirbo ...


Kas vaidino, kad dirba :D:D  ...






 
Tiek jau to kas ką darė... Sekantis žingsnis - instrukcijos. Kaip tikriems dalyviams oreivis išdėstė visas pagrindines taisykles kaip elgtis atsidūrus oro balione :)) už ko laikytis, o ko geriau iš vis neliesti... Ką daryti kai oro balionas skrenda ir ka daryti kai leidžiasi ir pan..




O po to prasidėjo visas linksmumas. Po ilgų grumtynių su vėju ir kupolu, sušokom visi į pintinę ir pakilom. Užplūdo begalinis noras atsistoti ant tvirtos žemės :D:D bet buvo per vėlu. Mes jau danguje tarp debesų. Ech... Pasipratę su lengvu svaiguliu ir dideliu jauduliu dairėmės aplinkui - matėm visą Kauno senamiestį iš pakščio skrydžio, girdėjom galybę šunų belojančių mums įkandin, galėjome pasisveikinti su praeiviais ant žemės ...








Po tokio įspūdingo skrydžio laukė ne ką mažiau įspūdingesnis leidimasis. Kaip ir žadėjo oreivis mus šiek tiek pavilko :) Nebuvo tokio romantiško nusileidimo tiesiai ant kojų, buvo žymiai meilesnis nusileidimas :)) galiausiai sugulėm vieni ant kitų:



Po visų  linksmybių buvom oficialiai priimti į oreivių gretas - šiek tiek padeginti, šiek tiek suvilgyti šampanu ir žeme...

 Ir dar šiek tiek...




Ir pabaigai - tai nepakartojama ir visiems rekomenduotina. Nepamirštami įspūdžiai tikrai bus garantuoti :)
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

7 komentarai:

  1. Tikrai atrodo linksma, reiks ir man kada nors pameginti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Skrydis oro baliono yra mano svajonė. Labai tikiuosi, kad kada atrasiu savyje drąsos šiai pramogai. Nors vaizdai atrodo stulbinantys, bet vis dar nesiryžtų, nes bijau aukščio.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kokie geri įspūdžiai! Tikriausiai daugelio svajonė yra skrydis oro balionu. Tačiau, kad ir kaip norėčiau paskraidyti juo, bijau aukščio ir kainų :D http://www.skrydis.lt

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai geri įspūdžiai, aš ir gavau dovanų skrydis oro balionu
    tai laukiu nesulaukiu kada ateis vasara ir galėsiu pati tai patirti :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Turiu baime aukščiui, todėl nedrįsčiau skristi oro balionu. Pakilu į orą tik su lėktuvu, nes aukščio baimę įveikia noras pamatyti kitą pasaulio kraštą. Visada planuoju keliones pati, perku kelionės bilietus. Žinoma, visada smagiai pasižiūriu tvirtai stovėdama ant žemės į kylančius oro balionus :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Super nuotrauka :o Ar kas skridote virs Druskininku? Būtų smagu išgirsti įspūdžius, ar patiko vaizdai iš baliono? :)

    AtsakytiPanaikinti